Informatika

Genel d.o.o. Mostar dugi niz godina djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine kao jedna od uglednijih IT tvrtki koja dostiže visoke standarde i zavidne rezultate u svim aspektima svoga rada.
Genel d.o.o. vrši prodaju i servis svih vrsta računala i informatičke opreme poznatih brendova poput Hp-a, IBM-a, Intel-a, ASUS-a, Dell-a, Acer-a, Genius-a, Logitech-a i ostalih.

Uz dobru suradnju sa našim partnerima Kimtecom i CT-Computersom ni jedan kvar ne ostaje neriješen.

Dugi niz godina ulaže se u napredak u IT sektoru kroz mlade kadrove i njihovu edukaciju putem seminara,konferencija,i praktičnog rada.  Samim tim Vaše zadovoljstvo i naša stručnost su garant uspjeha. Dugi niz godina trudimo se biti prvi koji će ponuditi nešto novo na tržištu i istražiti IT sektor dublje u nadi da ćemo svima olakšati obavljanje svakodnevnih zadaća  privatno i poslovno. Danas kada je svaki korisnik bitan trudimo se biti uvijek korak ispred drugih i uz potporu naših dosadašnjih iskustava i klijenata očekujemo da spremno odgovorimo na sve zahtjeve koje možete staviti ispred nas!

Vaš Genel d.o.o. Mostar

Uredske mreže

Potražnju za velikom raznolikošću rješenja može zadovoljiti AMP NETCONNECT sustav od Tyco Electronics-a, svjetskog single-source providera telekomunikacijskih rješenja koji nudi raznoliku i potpunu ponudu:

•    Bakrenih, optičkih i W-LAN tehnologija
•    Oklopljenih i neoklopljenih tehnologija
•    Klasa D/Cat. 5, Klasa E/Cat. 6, i Klasa F/Cat. 7
•    Klasa EA/Cat. 6A i Klasa FA/Cat. 7A
•    IP 20 do IP 67 okruženja
•    Potpuno 10G bakreno rješenje

POS

POS Plus je program namijenjen za vođenje maloprodaje.

Računi se u maloprodaji moraju  izdavati velikom brzinom, a POS Plus je projektiran da služi za tu namjenu.

Posebno je dizajniran da bude  maksimalno  jednostavnostavan.

Skoro svaka funkcija u programu se može obaviti pomoću prečaca na tastaturi što uveliko skraćuje potrošnju dragocijenog vremena.

MAP

MAP je je skup malih poslovnIh aplikacija koje su ujedinjene u jednu aplikaciju za mala poduzeća, obrte, trgovinske radnje itd.
U osnovi MAP posjeduje: evidenciju artikala, rad sa ulaznim i izlaznim računima, evidenciju podataka o komitentima, poreze i financije.
Pregled artikala se odnosi na šifrarnik artikala, lager listu, kartice artikala, izdatnice materijala te narudžbe.
Ulazni računi predstavljaju unos ulaznih obračuna te njihovo ispisivanje i analizu ulaza po dobavljačima.

Olympus EndoALPHA OP

EndoALPHA – integrirana operacijska sala

EndoALPHA je Olympusovo rješenje za integraciju kompletne operacijske sale, zajedno sa medicinskom i nemedicinskom opremom, u sustav bolnice. Integrirana sala optimizirana je tako da pruža maksimalan komfor, ergonomičnost, funkcionalnost i jednostavnost korisnicima i pacijentima. Cijeli sustav je modularan i prilagođava se prema potrebama i željama korisnika u svakom pojedinom projektu.

Stranice

Pretplati se na RSS - Informatika

Reference

HT ERONET
Fakultet zdravstevnih studija
Klinička bolnica Mostar