Fiskalni sustavi

Poštovani, Firma Genel d.o.o. sa sjedištem u Mostaru predstavlja Vam se kao ovlašteni distributer i ovlašteni servis za fiskalne uređaje od proizvođača Tring iz Gračanice i KimTec iz Viteza, te Mikroelektronika iz Banja Luke. GENEL d.o.o. je firma koja ima preko sedamnaest godina iskustva u oblasti nabavke, prodaje, programiranja, instalacije i servisiranja registar kasa na teritoriji Bosne i Hercegovine i koja je bila aktivni učesnik u svim dosadašnjim projektima vezanim za registar kase, od uvođenja alfa-numeričkih kasa do uvođenja PDV-a. Naša namjera je da Vam pomognemo u odabiru fiskalnog uređaja koji će biti prilagođen vašim potrebama, da vam pružimo svu administrativnu i tehničku potporu u postupku registriranja i inicijalne fiskalizacije, da izvršimo instalaciju fiskalnih uređaja te da organiziramo adekvatnu obuku za rad na fiskalnim uređajima. Svi Genel-ovi serviseri prošli su stručne seminare , educirani su za rad sa fiskalnim uređajima i imaju odgovarajuće certifikate. Naše dosadašnje iskustvo i stručnost Genel-ovog tima daju Vam garanciju da ćemo na najbolji način izvršiti sve procese koje obuhvata fiskalizacija u skladu sa zakonskim propisima i da ćemo svojom servisnom mrežom omogućiti kontinuirano servisiranje instaliranih fiskalnih uređaja.

Vaš Genel d.o.o.

MAP

MAP je je skup malih poslovnIh aplikacija koje su ujedinjene u jednu aplikaciju za mala poduzeća, obrte, trgovinske radnje itd.
U osnovi MAP posjeduje: evidenciju artikala, rad sa ulaznim i izlaznim računima, evidenciju podataka o komitentima, poreze i financije.
Pregled artikala se odnosi na šifrarnik artikala, lager listu, kartice artikala, izdatnice materijala te narudžbe.

INFOS - informacijski sustav prilagođen vašem poslovanju za 0 KM

EXPRESS je ERP rješenje za upravljanje i kontrolu poslovanja malih i srednjih poduzeća. To je sustav koji povezuje poslovne funkcije proizvodnje, financija, nabave, prodaje, skladišta, servisa i ljudskih resursa u cjelinu u kojoj su sve operacije trenutačno vidljive, a izvještaji i analize ključnih podataka u poslovanju uvijek u potpunosti ažurni.

POS Plus

POS Plus je program namijenjen za vođenje maloprodaje.

Računi se u maloprodaji moraju  izdavati velikom brzinom, a POS Plus je projektiran da služi za tu namjenu.

Posebno je dizajniran da bude  maksimalno  jednostavnostavan.

Skoro svaka funkcija u programu se može obaviti pomoću prečaca na tastaturi što uveliko skraćuje potrošnju dragocijenog vremena.

O fiskalizaciji

Što je potrebno znati o fiskalizaciji?

Pod pojmom fiskalizacije  se podrazumijeva cjelokupni postupak uvođenja i rada fiskalnih sustava. Zakon o fiskalnim sustavima FBiH definira ovaj proces kao postupak stavljanja fiskalnog uređaja u funkciju evidentiranja ostvarenog prometa, odnosno fiskalnog sustava u funkciju kontrole prometa suglasno ovom zakonu.

Pretplati se na RSS - Fiskalni sustavi

Reference

HT ERONET
Fakultet zdravstevnih studija
Klinička bolnica Mostar