Fiskalizacija - važnost odabira pouzdanog servisa

Tvrtka Genel d.o.o. bavi se prodajom i servisiranjem registar kasa već više od 15 godina a veliki broj naših sadašnjih korisnika garancija su pouzdanosti i kvalitete. Zahvaljujući kontinuitetu u radu i težnji za neprestanim usavršavanjem naša tvrtka raspolaže znanjem koje će Vam omogućiti što jednostavniji prelazak na fiskalni sustav.

Naše osoblje će Vam pomoći pri odabiru fiskalnog sustava koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama, omogućit ćemo Vam da na jednom mjestu obavite sve što je potrebno kako bi se uključili u proces fiskalizacije. Naši serviseri su Vam uvijek na raspolaganju kako bi se osigurao kontinuiran rad Vaših fiskalnih uređaja.

Potrebno je naglasiti kako proces fiskalizacije nije gotov samom kupnjom fiskalnoga uređaja. Važno je odabrati pouzdan i kvalitetan servis koji će osigurati brzo i efikasno otklanjanje svih eventualnih problema vezanih za Vaš fiskalni uređaj, pobrinuti se da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja, educirati Vas kako bi ste mogli samostalno i sa pouzdanjem raditi na svom fiskalnom uređaju  te servis koji će Vam uvijek biti na raspolaganju.

Cilj naše tvrtke je zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca. 

Krenimo u fiskalizaciju zajedno,

Vaš Genel d.o.o.

Reference

HT ERONET
Fakultet zdravstevnih studija
Klinička bolnica Mostar