Nova rješenja za novo vrijeme - Tring

Tring d.o.o. je vodeći proizvođač fiskalne opreme na teritoriju BiH.

Prethodnu godinu, Tring d.o.o. je iskoristio za razvoj novih proizvoda i povezivanje sa vodećim svjetskim ponuđačima softverske i POS opreme.

Aplikacija Tring.Fiscal.Server je instalirana na preko 8000 mjesta. Kao osnovu koristi .NET framework što je čini najzastupljenijom aplikacijom na ovoj platformi u BiH.

Tring d.o.o. je certificirao Tring.Fiscal.Server (Windows 7 Ready Logo).Dobili su i status Microsoft Silver Partner (ISV competency).
Jedan od noviteta je i da će Tring Fiscal Server podržavati komande datoteke od drugih proizvođača tako da neće biti potrebno dorađivati postojeće aplikacije.

Zajedno sa vodećim svjetskim proizvođačem POS opreme - Epsonom su razvili dva nova modela fiskalnih uređaja: Tring Epson T260 i Tring Epson T200.
Tring Epson T200 je prvi certificirani uređaj na tržištu sa jednom trakom dok je uređaj Tring Epson T260 moguće koristiti i sa jednom ili dvije trake. Najbitnije karakteristike ovih uređaja su pouzdanost i brzina štampanja, kao i velike uštede na termalnom papiru kada se koristi jedna traka.
Postojeći korisnici Epson T260 modela od drugih proizvođača moći će povoljno, uz zamjenu fiskalnog modula i terminala, dobiti Tring Epson T260.

Osim gore navedenih uređaja, razvili su i fiskalni printer Tring FP1, koji će postojećim i novim korisnicima omogućiti da za cijenu kase dobiju funkcionalan printer.

Sva tri uređaja su certificirana.
Napominjemo i da će se uređaji proizvoditi u BIH.

Reference

HT ERONET
Fakultet zdravstevnih studija
Klinička bolnica Mostar