Legalizacija software

Federalna uprava za inspekcijske poslove provodi kampanju pojačanog inspekcijskog nadzora nad zaštitom autorskih prava korištenja kompjuterskih programa.
U suradnji sa županijskim upravama za inspekcijske poslove i nadležnim županijskim organima u kojima su organizirane inspekcijske službe u FBiH, Federalna uprava za inspekcijske poslove provodi kampanju pojačanog inspekcijskog nadzora na području cijele Federacije BiH nad zaštitom autorskih prava korištenja kompjuterskih programa.

Podršku u realizaciji navedenih aktivnosti inspekcijama pruža USAID u BiH i BSA (Business software alliance).

Sve detaljne informacije mogu se naći na web stranici www.licenciranje.ba ili na dežurni telefon za prijave 033 22 66 44 , priopćeno je iz Federalne uprave za inspekcijske poslove.

Kada ovo pročitamo odmah nam na pamet pada pitanje: Koliko to košta? Zašto baš mi? Pa dokle više? Bespotrebno se zamaramo sa ovakvim pitanjima jer legalizacija ne boli. To je samo jedan logičan korak da software koji koristimo i plaćamo postane „NAŠ“. Zamislite da neko vašu firmu ili dom jednostavno odluči koristiti i vi po tom pitanju nemožete učiniti ništa. Mislimo da vam to baš i ne bi odgovoralo. Da ne biste morali o tome previše razmišljati prepustite sve u ruke firmi Genel d.o.o. Mostar koja je specijalizirana za rješavanje kompletne legalizacije softwarea. Od OS-a i Officea pa sve do servera. Dugi niz godina u borbi protiv piratstva i u službi zaštite intelektualnog vlasništva. Naši partneri a i vaši klijenti bit će vam zahvlani jer podržavate borbu za napredak kompletnoga IT sektora.Vaše je jednostavno da nas kontaktirate i da se poslužite našom profesionalnoću.

Vaš Genel d.o.o. Mostar

Reference

HT ERONET
Fakultet zdravstevnih studija
Klinička bolnica Mostar